Tips gebruik Agenda

Leuk dat je agenda gaat gebruiken! 

De agenda is bedoeld voor gebeurtenissen in Lelystad die openbaar zijn voor publiek. We verwelkomen zoveel mogelijk agendagebruik zodat zowel bezoekers als aanbieders een goed beeld krijgen van wat er wanneer en waar gebeurt in Lelystad.

Na het inloggen kun je via "Mijn activiteiten" (in de menu-balk bovenaan) je activiteit aan de agenda toevoegen

Vul het formulier in voor de (1e) datum van je agenda-item en voeg foto's en links toe. Zodra je op de 'opslaan' button heb gedrukt verschijnt de mogelijkheid om 'extra data' toe te voegen voor hetzelfde item

Om de agenda overzichtelijk te houden een paar spelregels: 

  • Bied je een cursus aan? (bv. dansschool, muziekles, schilderen etc.) gebruik dan de 'Vraag & Aanbod' rubriek. Een uitvoering, open dag, workshop of lezing mag natuurlijk wel in de agenda.
  • Als je bv. wil laten weten dat je wekelijkse repetitie altijd open is voor publiek kun je dat beter op je aanbieder-pagina zetten ipv wekelijks in de agenda
  • Is er iets wat je wil melden wat niet in de agenda of de vraag/aanbod pagina thuishoort, maar dit toch graag geplaatst wil hebben? Mail ons dan met tekst en foto, dan plaatsen we het in de rubriek 'Nieuws' op de homepage!