Jubileumshow Hemel (s)
13-07-2024 19:30 - 22:00 Theater Theater Agora

HEMEL{s} is het 35 jaar jubileumfeest van Flevolandse Theatervereniging JTL ism Popkoor Expression en Filmclub FlevoLacus. Het werd geschreven door Winfred van Buren en is een hilarisch Muziektheaterspektakel. 

Wij volgen Alex die besluit om een eind te maken aan zijn relatie met Gabriëlle, ook Gabriëlle beseft dat deze relatie niet kan. Alex brengt Gabriëlle weg naar het station maar onderweg verongelukken ze. Bij de Hemelpoort is het nogal druk en Alex mist hier Gabriëlle en gaat naar haar op zoek.

Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij niet alleen oudere muziekmeesters als Bach en Verdi etc., maar ook oude wetenschappers . Dit zijn duidelijk de klassiekers! Maar niet alleen klassiekers zijn overleden, ook vele popmusici zijn al gaan "Hemelen" zoals Janis Joplin en Elvis Presley. Alex wordt echter voor een min of meer duivels dilemma geplaatst hij MOET kiezen, Oud of Nieuw; Klassiek of Pop; Goed of fout. 

Allerlei muziekvormen worden ten gehore gebracht, live maar ook via scherm. Hierin bijgestaan door Hennie Huisman en vele Engelen, groot en klein.

Zing vooral mee met de bekende nummers, leef je uit want muziek verbindt!

De voorstelling dragen wij op aan onze vorig jaar overleden decorbouwer, Roel Vinke, waarvan HEMEL{s} zijn eerste decorontwerp was.

Kinderen onder de 3 jaar zijn niet toegestaan bij deze voorstelling.

Let op: Wil je na aankoop je kaarten annuleren ontvang je geen restitutie.